``
R.R.I.N. Geplaatst: Djucan

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat we gebeld werden met de mededeling dat Djucan een nieuw tehuis zocht.
Zijn vorige baasjes konden door omstandigheden niet meer voor hem zorgen.

We gingen kennismaken en waren direct verkocht, een week later was hij al bij ons.
En nu is hij niet meer bij ons weg te denken,wat een geweldige hond! Nu het weer,weer wat beter wordt is hij het liefst de hele dag buiten, hij gaat dan lekker in de zon liggen, een beetje bij bruinen denk ik.
Eigenlijk heb ik niet eens zoveel bijzonders te vertellen, maar ik vind het leuk om te laten weten dat we zo verschrikkelijk blij zijn met onze Djucan.
We hebben er zelfs stiekem al wel eens aan gedacht er een ridgeback bij te nemen, maar we zijn er nog niet uit, ze kunnen toch niet allemaal zo lief zijn???
(Wie weet bel ik nog wel eens met de vraag voor een jonge hond die een nieuwe plek nodig heeft)


Djucan & Mbodie

Het is al weer bijna 3 jaar geleden dat ik over Djucan schreef, ik vertelde dat we misschien ooit nog wel een jonge hond bij zouden willen. Zo'n anderhalf jaar geleden hebben wij contact gezocht met mw. Joshua, met de vraag of er misschien een jonge hond was die een nieuw thuis zocht. Op dat moment was het gelukkig rustig bij de herplaatsing, maar op Marktplaats stond een advertentie van Mbodie, een reu van 9 maanden, vrouwtje met rugklachten enz. Mbodie zocht een nieuw thuis, we hebben de vorige eigenaren uitgenodigd voor een wandeling in het bos, om de honden kennis te laten maken, het klikte meteen, daarna zijn we naar huis gegaan om te zien hoe het daar ging met de beide heren, maar ook dat ging prima. we heben besloten om Mbodie over te nemen en hebben er nog geen seconde spijt van gehad, het gaat heel goed samen en ook Djucan is er nog steeds blij mee.

 


Heeft u ook interesse in een herplaatser?