``
R.R.I.N. Geplaatst: Jambo

Julius Het is inmiddels bijna 6 weken geleden dat we onze Ridgeback Jambo voor het eerst in levende lijve hebben gezien. Jambo's bazin was overleden en haar vriend kon Jambo niet meer houden omdat Jambo te vaak alleen zou zijn en naar een bovenwoning in Amsterdam was verhuisd. Wij wonen zelf op een camping en aan de ingang van onze camping grenst het bos.
Jambo is dus verhuisd van Amsterdam naar 3000 hectare bos! Jambo is voor ons een lot uit de loterij, zo vriendelijk en gehoorzaam. Iedereen op onze camping is verliefd op Jambo, net als wij. We hadden al een teckel die in de eerste paar dagen nog niet zo vriendelijk was tegen Jambo, nu gaat het prima en zijn ze onafscheidelijk.
Onze Jambo slaapt driekwart van de dag, net als veel Ridgebacks, maar hij zit niet in de vuilnisbak en maakt de deuren niet open. Dit deed onze vorige Ridgeback teef genaamd Kati wel. Kati werd dertien jaar oud. door haar ben ik altijd op het spoor van de Ridgeback gebleven.
Toen kwam jambo op onze weg. Jambo wordt alweer wat dikker en ziet er ontzettend gelukkig uit. Het is ongelooflijk hoe een hond zich aan kan passen. Jambo ligt 's nachts luid te snurken.
We horen hem als wij in bed liggen, één verdieping hoger!
Onze kinderen en wij vinden het onvoorstelbaar dat Jambo en wij elkaar hebben getroffen en we hopen dat we nog lang van zijn aanwezigheid mogen genieten.

Julius

Fam. Boonstra


Heeft u ook interesse in een herplaatser?