``
R.R.I.N. Geplaatst: Kyara

Na 12 jaar erg genoten te hebben van mijn 2 Ridgebacks (Busara 2011 en Bocusia 2012) overleed ook Bocusia in Oktober 2012.
Ik besloot er niet meer aan te beginnen....het verdriet je beste maatjes te moeten verliezen was groot........maar wat was het daarna stil in huis......Ik miste de wandelingen en de liefde van de honden enorm.

Dit duurde niet zo lang, want na 4 weken kreeg ik een tip van Nolda Halderman dat er op de site van de RRIN een leuke hond stond of ik misschien interesse had....jeetje, dat kwam onverwachts.
Een hele zondag lopen dubben en toen toch maar gebeld naar Mevrouw Mary Joshua. Van haar kreeg ik te horen dat de hond, Oscar, reeds beloofd was aan een nieuw baasje. Ik hoopte dat deze familie er vanaf zou zien en dat ik de hond zou krijgen. Na 2 dagen werd ik gebeld door Mary dat het Oscar niet werd, maar dat er net weer een nieuwe aanmelding van een teefje van 7 jaar was binnengekomen.

Na veel heen en weer gebel en ge-email met de baasjes van Kyara heb ik haar eind November opgehaald. De klik was er meteen en ook Kyara voelde zich onmiddellijk thuis.
Ze is nu 3 maanden hier. Kyara is een geweldig lieve en fantastische hond, gehoorzaam en dankbaar.
Ik ben zo blij met haar en zij kan nu genieten van het prinsessenleven wat ze altijd al wilde!!!!

Charlotte de Mes, Limmen


Heeft u ook interesse in een herplaatser?