``
R.R.I.N. Geplaatst: Sam

Sinds eind november 2008 is Sam bij ons, hij is twee jaar oud en een prachtige reu om te zien, maar wat nog belangrijker is hij heeft een goudeerlijk karakter. We zijn heel blij dat hij bij ons is. Hij heeft al heel wat beleefd bij ons, we hebben hem in allerlei situaties gebracht om hem uit te testen hoe hij reageerd. Hij is in contact gebracht met kleine kinderen, andere honden van groot naar klein, veel vreemde mensen in huis en natuurlijk de vele wandelingen. Alleen maar positief . Onvoorstelbaar voor ons dat mensen zon mooie en evenwichtige reu laten gaan. Wij zijn heel blij met hem en zullen hem een mooi ridgeback leven bieden. Ons huis was erg leeg zonder een ridgeback, ja en voor geld eenmaal een ridgeback, altijd een ridgeback.

Harrie en Hennie Duit


Update: Van herplaatser..tot 3e uitmuntend in de openklasse reuen op de show in Leiden.

Tja dat hadden mijn baasjes dus ook niet verwacht toen ze in november 2008 mij ophaalden uit Amsterdam. Ik was toen 2,5 jaar oud en naar de verhalen te oordelen één bonk stress.

Als je mijn verhalen hebt gevolgd ben ik vaak over de grens gegaan van goed gedrag, volgens mijn baas tenminste, hahaha dus daar trek ik me niet al te veel van aan. Wel moet ik toegeven dat ik me veel lekkerder in mijn vel voel dan destijds, ik hoef niet zo nodig meer een punt te maken, als de baas het goed vindt ben ik tevreden. Wel binnen bepaalde marges natuurlijk, ik blijf een RR met bananen in mijn geestelijke rugtas!

Mijn baasjes hebben behoorlijk veel tijd met me doorgebracht om dit te bereiken, ook zijn we al meer dan een jaar wekelijks op ringtraining, hoe verzinnen ze het, om mij de regels bij te brengen hoe ik moet doen op een show, wat nou ik ben een natuur talent ook al zeg ik het zelf. Nou moet je weten dat ik afgelopen donderdag tijdens het spelen met mijn twee maatjes, Zaina en Asha, me heb verstapt en behoorlijk strompelde.
Gelukkig gaven mijn baasjes mij druppels in een broodje, vond vooral dat broodje driemaal op een dag erg lekker, en voelde mij steeds beter, dus pas op de dag van de show besloten mijn baasjes dat ik mee mocht doen.
De eerste voorstelling in de ring ging erg goed, maar ja mijn been voelde toch niet helemaal lekker zodat de volgende twee rondes om de eerste plaats niet zo lekker gingen, ik begon een beetje te manken volgens mijn baasjes, tja wat wil je 's morgens om 6.00 uur in de auto en pas om 14.00 uur in de ring etc..
Maar ja, zoals ik begon met dit verhaal, toch nog 3e met een U, kun je nagaan wat ik ga halen als ik helemaal okay ben, hahaha.

Maar ja de inspanning vergt zijn tol en dus ga ik lekker languit, allemaal een dikke lebber van mij.

Sam

Heeft u ook interesse in een herplaatser?